Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Dilek Tasi (Guri i Dëshirave)

Dilek Tasi – Mustafa është një burrë rreth të tridhjetave duke u përpjekur të mbijetojë në lagjen e varfër të Stambollit me gruan e tij Xhanan dhe vajzën Xhemre. Gruaja e tij Xhanan është nën kontrollin e një sëmundjeje të pamëshirshme. Ajo ka nevojë urgjente për kirurgji për shërimin e saj. Mustafa nuk di si t’i gjejë paratë. Fabrika ku ai punon është mbyllur për një kohë të gjatë për shkak të një bllokimi. Por Mustafa duhet t’i gjejë paratë për operacionin disi. Deri atë ditë, Mustafa nuk ishte përkulur kurrë para askujt dhe jetonte për nderin dhe dinjitetin e tij. Por tani ai nuk ka zgjidhje tjetër veçse të kërkojë ndihmë. Ai niset për të gjetur Z. Jakup, pronarin e fabrikës, dhe të kërkojë pagat e tij që nuk janë paguar prej muajsh. Ai do të marrë paratë dhe do të bëjë që gruaja e tij të operohet. Por ajo që do të ndodhë atë ditë do të ndryshojë gjithë jetën e Mustafës dhe vajzës së tij Xhemre…

Ky është, Dilek Tasi (Guri i Dëshirave).