Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Kusursuz Kiraci (Qiramarrësi i përsosur)

Mona është një grua e re që u rrit në një jetimore.  Ajo punon për gazetën e internetit dhe ka raportuar për rastet e zjarrvënieve të shtëpive në pjesë të ndryshme të Stambollit kohët e fundit.  Sërish, një ditë kur shkon në lajmin e zjarrit, hasin në fotoreporterin Yakup, i cili erdhi për të bërë të njëjtin lajm.  Edhe pse fshehurazi pëlqejnë njëri-tjetrin, ata grinden sepse kanë karaktere krejtësisht të kundërta.  E rikthyer nga lajmet, Mona sheh se i zoti i shtëpisë, me të cilin tashmë është në sherr, i ka vënë gjërat para derës dhe tashmë është e pastrehë.  Meqenëse shoqja e saj nga jetimorja dhe tani punonjëse policie, Lejla, është në një mision sekret, ajo duhet të pranojë si zgjidhje të përkohshme ofertën e të njohurit të saj të ri Yakup për t’u bërë qiramarrëse në shtëpinë e saj, e cila më vonë u nda në dysh.  një arkitekturë e çuditshme.  Megjithatë, ditën e parë që Mona hyn në apartament, ajo kupton se gjëra të çuditshme po ndodhin në apartamentin Yuva.  Fqinjët, të cilët veprojnë në mënyrë misterioze, nuk duken aspak të lumtur që ai është zhvendosur në banesë.  Është e qartë se diçka e jashtëzakonshme po ndodh brenda, por para se Mona të ketë kohë të kuptojë se çfarë po ndodh, ajo përballet me një problem të papritur, serioz.