Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Tozluyaka

Tozluyaka – Jeta e lumtur e Aliut dhe miqve të tij në mënyrën e tyre ndryshon brenda natës. Ata nuk kanë asgjë tjetër përveç një natë të gjatë sekretesh dhe dyshimesh. Kur ata besojnë se drejtësia nuk do të vijë tek ata, ndodh një mrekulli. Një mrekulli që u ofrohej atyre nga burimi i dyshimit. Në fakt, asgjë nuk është siç duket. Ata u nisën pa frikë në jetën e tyre të re për të gjetur të vërtetën. Kur guximi i tyre i shtohet forcës së tyre, ata do të duhet të hapin dyert e asaj nate sekrete një nga një. Gjetja e çelësave nuk do të jetë e lehtë.

Ky është, Tozluyaka.