Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Mehmed Fetihler Sultani (Mehmeti Sulltani Pushtues)

Mehmed Fetihler Sultani – Jeta e Fatih Sulltan Mehmetit, një nga figurat më thelbësore në historinë osmane, duke paralelizuar edhe piketat e rëndësishme në jetën e Ejup el Ensari, një personalitet i nderuar në botën islame. Kjo përpjekje jo vetëm që do të eksplorojë ndikimin e thellë të mbretërimit të Fatih Sulltan Mehmetit, por do të zhytet edhe në jetën dhe kontributet e Eyup el Ensari, duke ndërthurur historitë e tyre për të dhënë një vështrim të plotë mbi rëndësinë e tyre historike dhe kulturore.

Ky është, Mehmed Fetihler Sultani (Mehmeti: Sulltani pushtues).