Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Kismet (Fati)

Kismet – Dogan është një njeri shumë i zgjuar, shumë i thellë. Ai u abuzua psikologjikisht dhe sociologjikisht ndërsa rritej dhe ai u mbrojt duke krijuar ishullin e tij në mendjen e tij. Kjo është arsyeja pse ai tërheq njerëzit si një magnet. Në mes të marrëdhënieve të mërzitshme dhe përsëritëse dhe modeleve jokreative familjare, Dogan është me fat që gjen shpirtin e tij binjak, por Melike ka një kod tjetër dhe nuk mund ta lejojë Doganin në jetën e saj, ndërsa ne shohim historinë e Dogan dhe Melike as duke u bashkuar, as duke u ndarë…

Ky është, Kismet (Fati).