Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Kopuk

Kopuk – tregon historinë e Ferhanit, një Robin Hood i kohëve moderne, i cili rishpërndan pasurinë e marrë nga zyrtarët e korruptuar dhe mashtruesit për të mbështetur rininë e varfër në lagjen e tij. Jeta e tij tronditet nga një vdekje tragjike, duke sfiduar si idealet e tij, ashtu edhe jetën e tij të dashurisë. Duke marrë identitetin e avokatit Orhan, Ferhan lundron në marrëdhënie komplekse, duke përfshirë Myjde, gruan që ai do, dhe Ipek, një trashëgimtare e lidhur me forcat që kërcënojnë komunitetin e tij. Në një botë ku mirësia shpesh ka pasoja, “Kopuk” eksploron gjatësinë që do të shkojë për të mbrojtur familjen e tyre të zgjeruar dhe për të luftuar padrejtësinë.

Ky është, Kopuk.