Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë)

Ya Cok Seversen – Kjo është historia e shtigjeve të kalimit të Atesh dhe Lejlës. Atesh u dërgua në konvikt pas vdekjes së nënës së tij dhe nuk u kthye kurrë në shtëpi. Ai e ka kaluar jetën e tij jashtë vendit duke qëndruar në dy këmbët e veta dhe duke mos i besuar askujt. Lejla nga ana tjetër, nuk e ka takuar kurrë familjen e saj të vërtetë dhe ajo fiton para duke mashtruar njerëzit…

Ky është, Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë).

TV Status: I përfunduar

Year:

Networks: