Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Kul Masali (Përralla e Hirit)

Kul Masali – Arat, trashëgimtari i vetëm i familjes së nderuar Girayli të Stambollit, takohet me Ozge Gunay, një kuzhinier i vetë-bërë nga Bursa, gjatë një udhëtimi pune. Pavarësisht nga prejardhja e tyre e ndryshme, ata bien në dashuri dhe martohen me shpejtësi. Duke u kthyer në Stamboll, ata përballen me sfida të papritura: prania e vazhdueshme e ish-gruas së Aratit, Jale, dhe refuzimi i drejtpërdrejtë nga vjehrra e Aratit, Neveser, e shtynë Ozge në një luftë të trazuar brenda rezidencës.

Ky është, Kul Masali (Përralla e Hirit).