Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
5.33
BoredFineGoodAmazingExcellent (3 votes, average: 5.33 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Gaddar (Mizori)

Gaddar – Daghan, një ushtar në Lindje, kthehet në shtëpi për një pushim mendor pas përvojave traumatike, vetëm për të gjetur jetën e tij të tronditur. E dashura e tij e larguar Ajdan është zhdukur, duke ushqyer vuajtjen e tij. Familja e tij është në rrëmujë: motra e tij u përkul, vëllai i tij u kthye në krim dhe prindërit e tij janë të shqetësuar. Mungesa e Daghanit ka lënë një boshllëk, duke çuar në rënien e familjes. Edhe lagjja ka ndryshuar, tani e pushtuar nga krimi dhe miqtë e vjetër të përfshirë në veprime të paligjshme. Në këtë kaos del një figurë e njohur si Manager, duke i ofruar Daghanit një punë si vrasës me pagesë. Fillimisht rezistent, Daghan është tërhequr pas vdekjes së mikut të tij Samet, duke rënë dakord për punën për të mbrojtur familjen e Samet. Trazira e tij thellohet kur zbulon pabesinë e Ajdanit, duke shkatërruar shpresën e tij për bashkim. Duke kuptuar se siguria e familjes së tij është në rrezik për shkak të rolit të tij të ri, Daghan nuk sheh zgjidhje tjetër veçse të përqafojë brutalitetin për të mbrojtur njerëzit e tij të dashur.

Ky është, Gaddar (Mizori).