Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
8
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 8.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Sarmasik Zamani

Ezgi në dukje kishte gjithçka që një grua mund të donte… Një djalë, një burrë i pashëm dhe i kujdesshëm që e donte, një punë që e donte, një jetë e pasur dhe e rehatshme… Një ditë, fjalët e një të panjohuri që takoi e përmbysën çdo gjë: “Burri yt. Ai dëshiron të të vrasë!” Ezgi nuk dinte më kujt t’i besonte…